Credite Auto

Creditul Auto este un credit cu care iti poti procura un autovehicul, iar acesta serveste in calitate de garantie. Aceste credite sunt destinate persoanelor fizice consumatori (cu varsta cuprinsa intre 20 si 75 ani) cu scopul utilizarii autovehiculelor pentru uz personal si de familie.

Autovehiculul poate fi procurat de la orice vanzator din piata (persoana juridica sau fizica) si nu trebuie sa fie mai vechi de 20 ani. Clientul este singurul responsabil de alegerea efectuata, creditorul ne fiind implicat in spetele tranzactiei de instrainare dobandire a autovehiculului.

Clientul trebuie sa aiba un aport personal in valoare de 30% din pretul autovehiculului. In dependenta de profilul de risk al tranzactiei de creditare aportul personal al clientului poate fi micsorat. De asemenea pot fi solicitate si alte garantii reale/personale.

In cazul creditelor auto cu suma mai mare de 50 000 RON autovehiculul trebuie sa fie asigurat CASCO. Pe perioada creditului creditorul va fi beneficiarul despagubirilor.

Avantaje

Decizie rapida.

Rata dobanzii fixa.

Alegere libera a autovehiculului din piata de la orice vanzator.

Permitem inmatricularea autovehiculului direct pe client.

Parametri de baza

Valuta creditului: RON

Suma maximala (Ron): 90 000

Perioada maximala (luni): 60

Rata dobanzii: personalizata in dependenta de profilul de risc (minim 20% - maxim 26%)

Comision de analiza (Ron): 900

Comision de administrare lunar: 0.75%

Exemplu reprezentativ: Valoarea creditului: 16000 Ron. Perioada de rambursare a creditului: 60 de luni. Comisionul de analiză dosar: 900 Ron. Comisionul lunar de administrare a creditului: 0,75%. Dobândă fixă: 26%/an. Rata lunară: 567,84 Ron. Valoarea totală plătibilă de împrumutat: 34970,69 Ron. Dobanda Anuala Efectiva (DAE): 45,74%. Valabil la 01.11.2018

La un pas de tranzactie!

Incearca o oferta personalizata fara obligatia de a lua credit

Aplica acum