fbpx
dpo@businessmicrocredit.ro
0377 101 900

Britanicii de la Morphy Richards se extind cu o sucursală la Bucureşti

morphy richards

Morphy Richards este marca internațională de electrocasnice de lux pentru casă și bucătărie din Marea Britanie, care a înștiințat extinderea într-o sucursală în București.

Piața din România a apreciat mereu produse de calitate cu design desăvârșit, iar Morphy Richards, un brand britanic de top cu o istorie bogată, exprimă cu succes aceste valori în produsele sale, a declarat Laurențiu Codescu, șef al pieții din Europa de Est a GDCA.

Feedbackul primit până în acest moment din partea partenerilor și clienților a fost extrem de pozitiv și ne bucurăm să putem aduce pe piață noi opțiuni puternice pentru activitățile zilnice din fiecare casă – de la gătit, curățat la călcat, a continuat acesta.

Ținând cont de poziția puternică a Morphy Richards ca brand britanic și apetitul românilor pentru produse de calitate înaltă, suntem încântați să introducem Morphy Richards în România! Extinderea către Europa de Est este un pas esențial în strategia noastră internațională și ne face plăcere cu atât mai mult să începem această călătorie în România, o piață pe care eu o cunosc foarte bine și care este cheie pentru planurile noastre regionale, a declarat Robin van Rozen, directorul GDCA.

Portofoliul de produse disponibile consumatorilor români include o varietate de electrocasnice mici pentru casă și bucătărie. Este vorba de aparate de gătit, de preparat mâncarea sau pentru micul dejun precum fierbătoare, prăjitoare de pâine, roboți de bucătărie, slow cookere sau mașini de pâine, alături de o selecție de produse destinate îngrijirii casei și hainelor de tipul aspiratoarelor verticale sau fiarelor de călcat.

Cu o istorie de 85 de ani în crearea de produse menite să ușureze viața, prin design inovator și calitate a manufacturii, Morphy Richards este un brand important în portofoliul grupului Glen Dimplex, divizia Aparate de Consum.

 

Lasă un răspuns

×

Buna ziua

Alege un consilier pentru o discutie pe WhatsApp

× Intreabă-ne direct pe WhatsApp