fbpx
dpo@businessmicrocredit.ro
0377 101 900

Coletăria.ro își mărește de două ori investiţiile în România

Coletăria.ro

Coletăria.ro – companie din domeniul livrării coletelor cu cea mai mare rețea de puncte de ridicare din Europa Centrală și de Est. Va dubla anul acesta investițiile pe piața din România și alocă 2 milioane de euro pentru dezvoltarea afacerii, operațiunile din România urcând ca importanță în regiune, pe fondul rezultatelor obținute anul trecut, anunță compania.

Investițiile vor fi direcționate către deschiderea a două noi depozite de câte 4.000 de m etri pătrați fiecare, la Oradea și la București.

În prezent, Coletăria.ro operează 2 depozite în România: unul la București, depozit regional, ce permite livrări directe de colete în România, Bulgaria, Grecia și Cipru, cu un timp de livrare de doar 24 de ore și unul la Oradea, de 1.000 de metri pătrați, la granița cu Ungaria, pentru a facilita magazinelor online din UE transmiterea rapidă a coletelor în România.

Totodată este un departament foarte important pentru magazinele online din vestul României, care pot trimite mai rapid coletele atât în țară, cât și în afară. 

Vor fi continuate investițiile începute anul trecut în dezvoltarea logistică, în echipamentele tehnice și de manipulare a coletelor, în dezvoltarea platformei, în creșterea efectivului de personal angajat, în crearea de noi linii directe de transport internațional, în integrări tehnice, în dezvoltarea rețelei de puncte ridicare și în creșterea volumului intern de transport.

Un alt obiectiv al Coletăria.ro pentru 2021 este creșterea numărului de magazine online partenere. Anul trecut, compania a înregistrat o creștere de 200% a numărului de clienți magazine online. Cei mai mulți dintre clienții Coletaria.ro comercializează articole cosmetice, parfumuri, haine, bijuterii, produse IT&C, electrocasnice, produse care țin de industria de health & beauty și, mai nou, produse de protecție sanitară, unde se înregistrează o creștere semnificativă  în timpul pandemiei.

Compania a intrat pe piața din România în urmă cu doi ani și oferă magazinelor online o soluție de a transporta colete.

 

×

Buna ziua

Alege un consilier pentru o discutie pe WhatsApp

× Intreabă-ne direct pe WhatsApp