fbpx
dpo@businessmicrocredit.ro
0377 101 900

Piața de închiriere a energiei electrice în pandemie

piloane

Piața globală de închiriere de energie electrică a înregistrat o creștere considerabilă, alimentată de începerea din ce în ce mai frecventă a unor noi proiecte în sectorul minier, de producție, maritim și de utilități în diverse locații. Alocarea rapidă a serviciilor, schemele favorabile de închiriere oferite de producători, precum și provocările asociate cu transportul configurației echipamentelor dintr-un loc în altul vor influența în mod pozitiv perspectivele de afaceri.

Dimensiunea pieței globale de închiriere de energie electrică este proiectată să acumuleze 16 miliarde euro în evaluare până în 2027. Cazurile frecvente de întreruperi de curent și pene de curent, prezența liniilor de distribuție și de transmisie îmbătrânite și calamitățile naturale recurente vor susține creșterea industriei.

Factorii suplimentari, cum ar fi extinderea rapidă a spațiilor comerciale, cum ar fi hoteluri, mall-uri, supermarketuri și alte spații publice, ca urmare a creșterii urbanizării, vor susține adoptarea unităților de închiriere de energie cu o capacitate nominală cuprinsă între 7500 volți și 37.500 volți.

Creșterea populației, împreună cu o creștere a venitului disponibil, a dus la cererea de alimentare continuă și sigure cu energie electrică.

Închirierea de energie electrică de primă mână este programată la o cerere puternică datorită gamei lor extinse de aplicații în locațiile în afara rețelei și în locațiile îndepărtate care au acces zero sau limitat la electricitate.

Creșterea cererii de energie electrică din partea regiunilor subdezvoltate care înregistrează întreruperi prelungite ale energiei electrice chiar și în timpul orelor de lucru de vârf va stimula scenariul pieței.

Piața europeană de închiriere de energie electrică a apărut ca un teren profitabil de venituri, condus de Germania, care a deținut peste 14% din cota de venituri a pieței în anul 2020.

Apariția frecventă a furtunilor și defectarea rețelei de electricitate va declanșa cererea de sisteme sigure de rezervă de energie. În plus, investițiile publice și private de susținere în întreaga regiune pentru a impulsiona inovațiile în toate sectoarele vor orienta implementarea produselor.

Industria închirierii de energie este programată să crească semnificativ în sectorul petrolului și gazelor naturale, pe baza cererii în creștere de energie în afaceri pentru a susține operațiunile continue.

Conexiunea parțială la rețea în locațiile situate în largul mării și în locații îndepărtate va susține nevoia de unități de închiriere de energie. Investițiile în infrastructură, împreună cu adoptarea în creștere a proiectelor de explorare a petrolului și a gazelor la scară largă, sunt schimbătoare de a spori perspectivele de afaceri.

Operatorii preferă de obicei serviciile de închiriere de energie electrică din cauza structurilor dezechilibrate ale sondelor de petrol prin operațiuni. Companiile de închiriere de energie investesc în mod activ în cercetare și dezvoltare pentru a-și avansa tehnologia în scopul de a oferi soluții energetice sigure.

Cererea în creștere pentru unitățile de închiriere de energie electrică datorită accesibilității lor ușoare, flexibilității combustibilului și costurilor reduse de exploatare și întreținere va susține perspectivele industriei în anii următori.

 

×

Buna ziua

Alege un consilier pentru o discutie pe WhatsApp

× Intreabă-ne direct pe WhatsApp